Restaurant Allemansgeest ligt aan de Vliet met uitzicht op landerijen en het is hier altijd ultiem genieten.

Het restaurant heeft een warme, intieme sfeer en op de menukaart vind u veel gerechten uit de traditionele en moderne Franse keuken. Chef Ruben Bos, speelt daarbij graag met oosterse smaken.  Gewerkt wordt met natuurlijke, bij voorkeur streek- en seizoensgebonden producten. Naast het à la carte restaurant, beschikt Allemansgeest ook over een serre, een tuinzaal, een tuinhuis en een historische opkamer, die dienst doet als private dining room. De locatie is daarmee niet alleen geschikt voor lunch en diner, maar ook voor vergaderingen, bruiloften, partijen en recepties. Restaurant Allemansgeest is officiële trouwlocatie en u kunt bij ons niet alleen binnen, maar ook buiten in de tuin onder de oude kastanje in het huwelijk treden.

Het restaurant is  gemoderniseerd en heeft een tijdloze en sfeervolle uitstraling. Er is een bar met loungemogelijkheden, een ruime aanlegmogelijkheid voor pleziervaartuigen en een tuinhuis met eigen terras.

De operationele leiding is in handen van Bas Middeldorp (bedrijfsleider), Ruben Bos (Chef de cuisine) en Gabriëlle Cramer (office manager/marketing communicatie)

Sinds 2016 is Allemansgeest lid van de vereniging voor professionele koks en restaurateurs Euro-Toques Nederland en houden wij ons aan de ‘Code van Eer’ van ambachtelijk werkende koks.

www.euro-toques.nl