Restaurant Allemansgeest is gelegen aan de Vliet en biedt uitzicht op het water en de landerijen. Het is hier altijd ultiem genieten.

Het restaurant heeft een warme, intieme sfeer en op de menukaart vind u veel gerechten uit de traditionele en moderne Franse keuken. Chef Jan van Zuijlen werkt graag met natuurlijke en bij voorkeur streek- en seizoengebonden producten. Naast het à la carte restaurant, beschikt Allemansgeest over een serre, een tuinzaal, een tuinhuis en een historische opkamer die dienst doet als private dining room. De locatie is daarmee niet alleen geschikt voor lunch en diner, maar ook voor vergaderingen, bruiloften, partijen en recepties. Restaurant Allemansgeest is officiële trouwlocatie en u kunt bij ons niet alleen binnen, maar ook in de tuin onder de oude kastanje in het huwelijk treden.

Het restaurant is authentiek gemoderniseerd en heeft een tijdloze en sfeervolle uitstraling. Er is een bar met loungemogelijkheden, een ruime aanlegmogelijkheid voor pleziervaartuigen en een tuinhuis met eigen terras.

De operationele leiding is in handen van Mark Bruijns en Gabriëlle Cramer en chef de cuisine Jan van Zuijlen.

Sinds 2016 is Allemansgeest lid van de vereniging voor professionele koks en restaurateurs Euro-Toques Nederland en wij houden ons daarom aan de ‘Code van Eer’ van ambachtelijk werkende koks.

www.euro-toques.nl