À LA CARTE
Voorgerechten
€ 19,50 | Huisgerookte zalm met bleekselderij en dille-olie |
---|---|
€ 22,50 | Kalfstartaar met gemarineerde coquille en Vadouvan saus |
€ 24,50 | Salade van rivierkreeft, Hamachi en Miso crème |
€ 26,50 | Les trois délices de foie gras d’oie (3 bereidingen van ganzenlever) |
€ 26,50 | Half dozijn Gillardeau oesters met citroen en frambozenazijn |
Tussengerechten
€ 18,50 | Klassieke kreeftensoep met Hollandse garnalen en cognacroom |
---|---|
€ 26,50 | Gebakken zwezerik met aardpeer, bimi en vanillesaus |
Hoofdgerechten vis
€ 28,50 | Geroosterde kabeljauw met risotto van kreeft en witte wijnsaus |
---|---|
€ 28,50 | Op de huid gebakken zeebaarsfilet, met coquille en beurre blanc van rode biet |
Hoofdgerechten vlees
€ 28,50 | Gebraden tamme eendenborst met een marbré van eendenbout en eendenlever en een Fenegriek saus |
---|---|
€ 32,50 | Gebraden kalfshaas met akkerchampignonsaus, dragonmayonaise en saus van cèpes |
€ 34,50 | Gegrilde ossenhaas met rode wijnsaus |
€ 36,50 | met eendenlever |
Nagerechten
€ 14,50 | Gepocheerde peer met Butterscotch en chocolade ijs |
---|---|
€ 14,50 | Amandel mousse met appelcompote en speculaas ijs |
€ 16,50 | Europese kazen met noten/specerijen brood |
Gerechten uit ons a la carte menu kunt u bestellen tot en met 8 personen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en service waarborgen die u van ons gewend bent.
MENU DU CHEF
Het ‘Menu du Chef’ is een verrassend drie- of vier gangen menu dat u kunt uitbreiden naar vijf gangen. Omdat wij met verse seizoensproducten werken wijzigen onze gerechten regelmatig.
Als u speciale eet- of dieetwensen heeft, vernemen wij die graag op voorhand.
Allergenen informatie is op aanvraag beschikbaar.
Alle genoemde omschrijvingen en bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en mogelijke fouten.