À la carte

Voorgerechten

€ 21,50 Huis gerookte zalm | Dille | Venkel
€ 21,50

€ 26,50

Gekonfijte eendenborst en bout | Bloedsinaasappel

Krabsalade | Macadamia | Thom Kha Kai

€ 28,50 Half dozijn Gillardeau oesters, Citroen, Frambozenazijn
€ 32,50 Les trois délices de foie gras d’oie (3 bereidingen van ganzenlever)

Tussengerechten

€ 19,50

€ 28,50

Klassieke kreeften bisque | Rivierkreeft | Cognacroom

Zwezerik | Kalfssucade | Zwarte pepersaus

€ 19,50 Gebakken ganzenlever | Appel | Cognacroom

Hoofdgerechten vis

€ 36,50 Coquilles | Rivierkreeft | Citrus | Vanille saus
€ 36,50 Zeeduivel | Paling | Bospeen | Steranijs Beurre Blanc

Hoofdgerechten vlees

€ 37,50 Tournedos | Bataat | Saus Forestiere
€ 37,50

€ 39,50

Kalfshaas | Pappardelle | Truffel | Vadouvan Saus

Anjou duif | Buikspek | Zoethout saus

Nagerechten

€ 16,50 Tarte Tatin appel | Boerenjongens | Vanille roomijs
€ 16,50

€ 16,50

Mascarpone mousse | Chocolade | Espresso ijs

Dessert du Chef

€ 19,50 Kaas | 5 soorten | Notenbrood | Compote

Gerechten uit ons a la carte menu kunt u bestellen tot en met 6 personen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en service waarborgen die u van ons gewend bent. Bij een reservering van 6 personen of meer serveren wij een vast gesteld menu.

Menu du chef

Het ‘Menu du Chef’ is een verrassend drie- of vier gangen menu, dat regelmatig wisselt in lijn met de seizoenen. Wij verrassen u graag! Omdat wij met verse seizoensproducten werken wijzigen onze gerechten regelmatig.

Als u speciale eet- of dieetwensen heeft, vernemen wij die graag op voorhand.

Allergenen informatie is op aanvraag beschikbaar.

Business Lunch Special

Wij zijn wo/zo vanaf 12.00 uur open en ontvangen u en uw relaties graag om te genieten van traditionele gerechten die met klasse geserveerd worden.

Heerlijk dineren maar tegelijkertijd rekening houden met uw agenda?

Voor €49,50 kunt u genieten van een 2-gangen lunch en koffieservies ter afsluiting.

Alle genoemde omschrijvingen en bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en mogelijke fouten.

Reserveren