À la carte
Voorgerechten
€ 21,50 | Trio van zalm | Avocado | Kwartel ei | Chorizo |
---|---|
€ 24,50
€ 26,50 |
Hamachi | Tomaat | Groene Gazpacho
Kalfstartaar | Langoustine | Daslook |
€ 28,50 | Half dozijn Gillardeau oesters | Citroen | Frambozenazijn |
€ 32,50 | Les trois délices de foie gras d’oie (3 bereidingen van ganzenlever) |
Tussengerechten
€ 19,50
€ 28,50 |
Klassieke kreeften bisque | Rivierkreeft | Cognacroom
Zwezerik | Parelgort | Paddenstoel | Madeira pepersaus |
---|---|
Hoofdgerechten vis
€ 32,50 | Zeebaars | Rouille | Bouillabaisse |
---|---|
€ 36,50 | Zeeduivel | Paling | Bospeen | Steranijs Beurre Blanc |
Hoofdgerechten vlees
€ 37,50 | Tournedos | Rodewijn saus | Supplement Ganzelever + 9,50 |
---|---|
€ 42,50
€ 37,50 |
Lam | Asperge | Doperwt | Opperdoezer | Lamsjus
Kalfshaas | Sukade | Vadouvan saus |
Nagerechten
€ 16,50 | Aardbei | Rabarber | Vlierbloesem | Limoen |
---|---|
€ 16,50
€ 16,50 |
Mango | Passievrucht | Kokos
Dessert du Chef |
€ 19,50 | Kaas | 5 soorten | Notenbrood | Compote |
Gerechten uit ons a la carte menu kunt u bestellen tot en met 6 personen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en service waarborgen die u van ons gewend bent. Bij een reservering van 6 personen of meer serveren wij een vast gesteld menu.
Menu du chef
Het ‘Menu du Chef’ is een verrassend drie- of vier gangen menu, dat regelmatig wisselt in lijn met de seizoenen. Wij verrassen u graag! Omdat wij met verse seizoensproducten werken wijzigen onze gerechten regelmatig.
Als u speciale eet- of dieetwensen heeft, vernemen wij die graag op voorhand.
Allergenen informatie is op aanvraag beschikbaar.
Business Lunch Special
Wij zijn wo/zo vanaf 12.00 uur open en ontvangen u en uw relaties graag om te genieten van traditionele gerechten die met klasse geserveerd worden.
Heerlijk dineren maar tegelijkertijd rekening houden met uw agenda?
Voor €49,50 kunt u genieten van een 2-gangen lunch en koffieservies ter afsluiting.
Alle genoemde omschrijvingen en bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en mogelijke fouten.