À LA CARTE

Voorgerechten

€ 19,50 Huisgerookte zalm met bleekselderij en dille-olie
€ 19,50 Kalfstartaar met gemarineerde coquille en Vadouvan saus
€ 21,50 Wilde eend met eendenlever en sinaasappel
€ 24,50 Les trois délices de foie gras d’oie (3 bereidingen van ganzenlever)
€ 24,50 Half dozijn Gillardeau oesters met citroen en frambozenazijn

Tussengerechten

€ 18,50 Klassieke kreeftensoep met Hollandse garnalen en cognacroom
€ 21,50 Gebakken zwezerik met aardpeer, bimi en vanillesaus

Hoofdgerechten vis

€ 28,50 Heilbot met brandade van makreel en saus Café de Paris
€ 28,50 Snoekbaars met bloedworst en witte wijnsaus

Hoofdgerechten vlees

€ 28,50 Rouleau van fazant met hete bliksem en zuurkool
€ 32,50 Hertenrug met cavolo nero en een saus van zoethout
€ 29,50 Ossenhaas met eendenlever en rode wijnsaus

Nagerechten

€ 14,50 Gepocheerde peer met Butterscotch en chocolade ijs
€ 14,50 Amandel mousse met appelcompote en speculaas ijs
€ 16,50 Europese kazen met noten/specerijen brood

Gerechten uit ons a la carte menu kunt u bestellen tot en met 8 personen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en service waarborgen die u van ons gewend bent.

MENU DU CHEF

Het ‘Menu du Chef’ is een verrassend drie- of vier gangen menu dat u kunt uitbreiden naar vijf gangen. Omdat wij met verse seizoensproducten werken wijzigen onze gerechten regelmatig.

Als u speciale eet- of dieetwensen heeft, vernemen wij die graag op voorhand.

Allergenen informatie is op aanvraag beschikbaar.

Alle genoemde omschrijvingen en bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en mogelijke fouten.