À LA CARTE

Voorgerechten

€ 19,50 Huisgerookte zalm met bleekselderij en dille-olie
€ 22,50 Kalfstartaar met gemarineerde coquille en Vadouvan saus
€ 24,50 Salade van rivierkreeft, Hamachi en Miso crème
€ 26,50 Les trois délices de foie gras d’oie (3 bereidingen van ganzenlever)
€ 26,50 Half dozijn Gillardeau oesters met citroen en frambozenazijn

Tussengerechten

€ 18,50 Klassieke kreeftensoep met Hollandse garnalen en cognacroom
€ 26,50 Gebakken zwezerik met aardpeer, bimi en vanillesaus

Hoofdgerechten vis

€ 28,50 Geroosterde kabeljauw met risotto van kreeft en witte wijnsaus
€ 28,50 Op de huid gebakken zeebaarsfilet, met coquille en beurre blanc van rode biet

Hoofdgerechten vlees

€ 28,50 Gebraden tamme eendenborst met een marbré van eendenbout en eendenlever en een Fenegriek saus
€ 32,50 Gebraden kalfshaas met akkerchampignonsaus, dragonmayonaise en saus van cèpes
€ 34,50 Gegrilde ossenhaas met rode wijnsaus
€ 36,50 met eendenlever

Nagerechten

€ 14,50 Gepocheerde peer met Butterscotch en chocolade ijs
€ 14,50 Amandel mousse met appelcompote en speculaas ijs
€ 16,50 Europese kazen met noten/specerijen brood

Gerechten uit ons a la carte menu kunt u bestellen tot en met 8 personen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en service waarborgen die u van ons gewend bent.

MENU DU CHEF

Het ‘Menu du Chef’ is een verrassend drie- of vier gangen menu dat u kunt uitbreiden naar vijf gangen. Omdat wij met verse seizoensproducten werken wijzigen onze gerechten regelmatig.

Als u speciale eet- of dieetwensen heeft, vernemen wij die graag op voorhand.

Allergenen informatie is op aanvraag beschikbaar.

Alle genoemde omschrijvingen en bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en mogelijke fouten.