Menu du Chef

Het Menu du Chef is een regelmatig wisselend menu in lijn met de seizoenen.

Graag lichten wij hieronder zowel ons menu voor de komende maanden als ons vegetarisch menu toe.

Wij houden rekening met speciale eet- of dieetwensen en vernemen deze graag op voorhand.

Menu du Chef – April

Voorgerecht

Kabeljauw | Hollandse garnalen

Tussengerecht

Corvina | brandade | bouillabaisse

Hoofdgerecht

Kalfshaas | leverquiche | asperge | truffelsaus

Nagerecht

Advocaat | chocolade | amandel

2 gangen   € 49,50  |  3 gangen   € 59,50  |  4 gangen   €69,50

Wij houden rekening met speciale eet- of dieetwensen en vernemen die graag op voorhand.

Bij wijzigingen wordt er een supplement berekend.

Menu du Chef – Vegetarisch

Voorgerecht

Tomaat | burrata | basilicum

Tussengerecht

Aardappel | eikhaas | daslook | kapper

Hoofdgerecht

Asperge | doperwt | morrille | ei

Dessert

Dessert Chef Menu

 

2 -gangen   € 49,50  |  3-gangen   € 59,50  |  4-gangen   €69,50

Bij wijzigingen wordt er een supplement berekend.

Alle genoemde omschrijvingen en prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en mogelijke typefouten.

Reserveren