Menu du Chef
Het Menu du Chef is een regelmatig wisselend menu in lijn met de seizoenen.
Graag lichten wij hieronder zowel ons menu voor de komende maanden als ons vegetarisch menu toe.
Wij houden rekening met speciale eet- of dieetwensen en vernemen deze graag op voorhand.
Menu du Chef – April
Voorgerecht
Kabeljauw | Hollandse garnalen
—
Tussengerecht
Corvina | brandade | bouillabaisse
—
Hoofdgerecht
Kalfshaas | leverquiche | asperge | truffelsaus
—
Nagerecht
Advocaat | chocolade | amandel
—
2 gangen € 49,50 | 3 gangen € 59,50 | 4 gangen €69,50
Wij houden rekening met speciale eet- of dieetwensen en vernemen die graag op voorhand.
Bij wijzigingen wordt er een supplement berekend.
Menu du Chef – Vegetarisch
Voorgerecht
Tomaat | burrata | basilicum
—
Tussengerecht
Aardappel | eikhaas | daslook | kapper
—
Hoofdgerecht
Asperge | doperwt | morrille | ei
—
Dessert
Dessert Chef Menu
2 -gangen € 49,50 | 3-gangen € 59,50 | 4-gangen €69,50
Bij wijzigingen wordt er een supplement berekend.
Alle genoemde omschrijvingen en prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en mogelijke typefouten.