Onze keukenbrigade, onder leiding van Chef Jan van Zuijlen, staat garant voor een kwalitatief hoogstaand product. De kookstijl is geraffineerd en daarbij wordt gebruik gemaakt van dagverse producten die perfect in lijn zijn met de seizoenen. Het team is Frans geschoold, maar schuwt de moderne aanpak niet. Elke dag wordt gestreefd naar de beste kwaliteit door gebruik te maken van uitsluitend duurzame ingrediënten.

Wij werken met producten van onder meer Schuitemaker Vis, Nice to Meat, Koppert Cress, Rungis, Patisserie Soetenso en Jordy’s Bakery door wie wij altijd op de hoogte zijn van gastronomische trends. Met passie en persoonlijke aandacht presenteren wij een regelmatig met de seizoenen wisselende menukaart en Menu du Chef.

Sinds 2016 zijn wij lid van de vooruitstrevende organisatie Euro-Toques Nederland. Een restaurantorganisatie die in 1986 werd opgericht door de Franse drie sterren chef Paul Bocuse. In de ‘Code van Eer’ is opgenomen dat leden uitsluitend gebruik mogen maken van natuurlijke, bij voorkeur streek- en seizoensgebonden producten. Eerlijk en natuurlijk koken is ons motto en onze menukaart staat garant voor gezonde kwaliteit.