À la carte
Voorgerechten
| € 21,50 | Huisgerookte zalm / Mierikswortel/ Avruga |
|---|---|
| € 26,50 | Steak tartaar / Piccalilly / Tafelzuren |
| € 32,50 | Les trois delices de foie gras d’oie (3 bereidingen van ganzenlever ) |
| € 28,50 | Half dozijn Gillardeau oesters / Citroen / Frambozen azijn |
Tussengerechten
| € 19,50
€ 28,50 |
Klassieke kreeften bisque | Rivierkreeft | Cognacroom
Zwezerik / Sjalot / Madeira saus |
|---|---|
Hoofdgerechten vis
| € 32,50 | Zeebaars / Bloedworst / Witte wijn saus |
|---|---|
| € 38,50 | Gegrilde griet / Aardpeer / Truffelboter |
Hoofdgerechten vlees
| € 42,50 | Tournedos / Eendenlever / Rode wijn saus |
|---|---|
| € 37,50
€ 44,50 |
Fazant / Zuurkool / Gevogelte jus
Reerug / Kastanje / Spruit / Zoethout jus |
Nagerechten
| € 16,50 | Crème brulee / Vanille |
|---|---|
| € 16,50
€ 16,50 |
Dessert du chef
Gepocheerde peer / Tonkaboon / Cassia |
| € 19,50 | Kaas / 5 soorten / Notenbrood / Compote |
Gerechten uit ons a la carte menu kunt u bestellen tot en met 6 personen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en service waarborgen die u van ons gewend bent. Bij een reservering van 6 personen of meer serveren wij een vast gesteld menu.
Menu du chef
Het ‘Menu du Chef’ is een verrassend drie- of vier gangen menu, dat regelmatig wisselt in lijn met de seizoenen. Wij verrassen u graag! Omdat wij met verse seizoensproducten werken wijzigen onze gerechten regelmatig.
Als u speciale eet- of dieetwensen heeft, vernemen wij die graag op voorhand.
Allergenen informatie is op aanvraag beschikbaar.
Business Lunch Special
Wij zijn wo/zo vanaf 12.00 uur open en ontvangen u en uw relaties graag om te genieten van traditionele gerechten die met klasse geserveerd worden.
Heerlijk dineren maar tegelijkertijd rekening houden met uw agenda?
Voor €49,50 kunt u genieten van een 2-gangen lunch en koffieservies ter afsluiting.
Alle genoemde omschrijvingen en bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en mogelijke fouten.
