Vrijdag 25 mei 2018 Wijn & Spijs avond

 In Nieuws

 

Na vier succesvolle edities organiseren wij op vrijdag 25 mei 2018 weer een culinaire Wijn & Spijs avond.

Wij serveren u die avond een 5 gangen Menu du Chef met bij elke gang 2 speciaal door onze sommelier Wessel Houben geselecteerde wijnen.

Op de avond word u door middel van korte presentaties, uitgebreid geïnformeerd over de herkomst van de wijnen, de geschiedenis van de wijnhuizen en de samenstelling, druivensoorten van de wijnen. Bij het serveren kunt u uw eigen proefnotities maken, zodat u desgewenst na afloop van de avond uw favoriete wijn kunt bestellen voor thuis.

Wilt u reserveren voor de Wijn en Spijs avond?

Dan ontvangen wij uw reservering graag per e-mail onder vermelding van Wijn en Spijs avond 25 mei, uw naam en telefoonnummer en het aantal personen waarvoor u wenst te reserveren.

Wij ontvangen u 25 mei tussen 18.00 en 18.30 uur met een aperitief en starten om 18.45 uur met het Wijn & Spijs diner.

All-in Wijn&Spijs arrangement –  € 95,00 per couvert