Vrijdag 5 oktober 2018 Wijn & Spijs avond

 In Nieuws

 

Na vijf succesvolle edities organiseren wij op vrijdag 5 oktober 2018 weer een culinaire Wijn & Spijs avond.

Wij serveren u die avond een 5 gangen Menu du Chef met bij elke gang 2 speciaal door onze sommelier Wessel Houben geselecteerde wijnen.

Op de avond word u door middel van korte presentaties, uitgebreid geïnformeerd over de herkomst van de wijnen, de geschiedenis van de wijnhuizen en de samenstelling, druivensoorten van de wijnen. Bij het serveren maakt u uw eigen proefnotities, zodat u desgewenst na afloop van de avond uw favoriete wijn kunt bestellen voor thuis.

Wilt u reserveren voor de Wijn en Spijs avond?

Dan ontvangen wij uw reservering graag per e-mail onder vermelding van Wijn en Spijs avond 5 oktober, uw naam en telefoonnummer en het aantal personen waarvoor u wenst te reserveren.

Wij ontvangen u 5 oktober tussen 18.00 en 18.30 uur voor het aperitief en starten om 18.45 uur met het Wijn & Spijs diner.

All-in Wijn&Spijs arrangement –  € 95,00 per couvert