A LA CARTE

Voorgerechten

€ 19,50 Rivierkreeft salade – slow escargots – venkel
€ 25,00 Gemarineerde coquille – Wagyu – Citrus – Bataat
€ 24,00 Half dozijn Gillardeau oesters – frambozenazijn – citroen
€ 27,50 Drie bereidingen van ganzenlever – vijgen – Balsamico
€ 19,50 Steak Tartaar – Boemboe – Tafelzuren

Tussengerechten

€ 17,50 Franse bisque – cognacroom – Hollandse garnalen
€ 24,50 Zwezerik – avocado – olijven – Morilles
€ 13,00 Witte asperge – saffraan – Hollandaise

Hoofdgerechten

€ 32,50 Gebraden tournedos – eendenlever – rode wijn
€ 29,00 Zuiglamsrug – Aardappel millefeuille – Doperwt – Zwarte knoflook
€ 25,00 Zeeduivel – Miso – Radijs – Beurre blanc
€ 23,00 Dorade – Abrikoos – Wortel – Citrus

Nagerechten

€ 14,50 Aardbei tonkaboon cremeux – Kombucha – Balsamico roomijs
€ 14,50 Granny Smith – honing – witte chocolade
€ 17,00 Europese kazen – vijgenbrood – compote

CHEF’s TASTE

Verrassend menu dat u kunt uitbreiden naar zeven gangen. We werken met verse producten uit het seizoen waardoor de gerechten in het menu regelmatig wijzigen.

 

Gemarineerde coquille | Wagyu | Citrus | Bataat

Zuiglamsrug | Aardappel millefeuille | Doperwt | Zwarte knoflook | Daslook

Aardbei | Tonkaboon | Balsamico | Zwarte peper

– – – – – – – –

Dorade | Wortel | Abrikoos | Miso | Beurre blanc -4e gang-

Steak tartaar | Boemboe | Tafelzuren -5e gang-

Witte asperge | Magnolia | Saffraan | Morilles -6e gang-

Piepkuiken | Atjar | Gerookte oester | Langoustine jus -7e gang-

€ 49,00 3 gangen
€ 59,00 4 gangen  *
€ 69,00 5 gangen  **
€ 79,00 6 gangen  ***
€ 89,00 7 gangen  ****

Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten wordt een supplement berekend. 

Wij houden rekening met speciale eet- of dieetwensen en vernemen die graag op voorhand.

Allergenen informatie is op aanvraag beschikbaar

Alle genoemde omschrijvingen en bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en mogelijke fouten.