A LA CARTE

Voorgerechten

€ 23,50 Rouleau van tonijn met dressing van sinaasappel en saffraan en furikake crème fraîche
€ 19,50 Steak tartaar van ossenhaas met piccalilly en gepocheerd kwartelei 
€ 24,50 1/2 Canadese kreeft met salade van little gem en wortelvinaigrette
   

 

Tussengerechten

€ 19,50 Klassiek Franse bisque met Cognacroom, venkel en Hollandse garnalen
€ 24,50 Krokant gebakken kalfszwezerik met saus van rode wijn en sjalot

Hoofdgerechten vis

€ 26,50 Op de huid gebakken wilde zeebaarsfilet geserveerd met ‘sauce antiboise’
€ 28,50 Gegrilde grietbotfilet met dragonboter en saus van witte wijn

Hoofdgerechten vlees

€ 29,50 Rosé gebraden kalfshaas met krokante kalfszwezerik en saus van witte Port
€ 32,50 Gebraden lamsrugfilet met suas van gepofte knoflook 
   

SPECIALITEITEN

Voorgerechten

€ 24,50 Traditioneel huisgerookte zalm
€ 28,50 6 Gillardeau oesters met citroen en frambozenazijn
€ 29,50 Les trois délices de foie gras d’oie, 3 bereidingen van ganzenlever

Hoofdgerechten

€ 32,50 Tournedos met gebakken eendenlever, verse truffel en rode wijnsaus
€ 42,50 Hele Canadese kreeft gegratineerd met truffelboter en geserveerd met Caesarsalade 

Nagerechten

€ 12,50 Cheesecake, gerookte banaan, limoencrème, Pisang Ambon, pinda-roomijs
€ 12,50 Hazelnootpraliné-mousse, crème Suisse, koffiecake, vanilleijs
€ 12,50 Bavaroise van zoethout, rooibos gelei, bouillon van zwarte thee, honingraat, appelsorbet
€ 14,50 Kaasassortiment (5)

MENU DU CHEF

Dagelijks wisselend menu met hierin uitsluitend producten die harmonieus in lijn zijn met het seizoen. Dit menu is ook vegetarisch te bestellen. Graag lichten wij dit menu aan u toe.

€ 37,50 2 gangen lunch
€ 45,00 3 gangen lunch
€ 45,00 3 gangen diner
€ 52,50 4 gangen diner

Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten kan er een supplement worden berekend.  Wij houden rekening met speciale eet- of dieetwensen en vernemen die graag op voorhand. Allergenen menukaart is op aanvraag beschikbaar

Genoemde omschrijvingen en bedragen onder voorbehoud van tekstwijzigingen en -fouten.