A LA CARTE

Voorgerechten

€ 21,50 Op sesam gebakken geelvinmakreel met licht gebonden dressing van prei en soja
€ 23,50 Ceviche van coquille en tonijn met dressing van sherry en basilicum olie
€ 22,50 Zacht gegaard Wagyu staartstuk met structuren van pastinaak, wortel en citrus
€ 18,50 Salade van fregola en lente-ui met mousse van burrata, zoetzuur van tomaat, Parmezaan en dressing van miso

Tussengerechten

€ 18,50 Klassiek Franse bisque met Cognacroom, venkel en kreeft garnituur
€ 23,50 Krokante kalfszwezerik met gebakken kalfslever en zoete compôte van sjalotten

Hoofdgerechten vis

€ 27,50 Op de huid gebakken zeebaarsfilet met brandade van makreel en saus van piccalilly
€ 29,50 Gegrilde grietbotfilet met coquille en beurre-blanc saus van vanille

Hoofdgerechten vlees

€ 26,50 Rosé gebraden eendenborst met gebakken bloedworst en saus van sinaasappel
€ 28,50 Rosé gebraden kalfshaas met gegrilde tonijn en saus van salie
€ 27,50 Gegrilde runderentrecôte met zacht gegaard buikspek, olijvenchutney en rodewijnsaus

SPECIALITEITEN

Voorgerechten

€ 23,50 Huisgerookte zalm met kaviaar en dressing van dashi en komkommer
€ 24,50 6 Gillardeau oesters met citroen en frambozenazijn
€ 27,50 Les trois délices de foie gras d’oie, 3 bereidingen van ganzenlever

Hoofdgerechten

€ 37,50 Duet van Canadese kreeft en piepkuiken met sauce bouillabaisse
€ 32,50 Château Briand met pommes pont neuf en béarnaise saus (vanaf 2 personen te bestellen, prijs p.p.)

Nagerechten

€ 12,50 Tarte tatin, appel, pompoen, oreo, amandel, gember ijs
€ 12,50 Marbré, karmozijn peer, speculaas, glühwein ijs, muscovado
€ 12,50 Cheese cake, matcha thee, witte chocolade, ijs van timut peper
€ 14,50 Kaasassortiment (5)

MENU DU CHEF

Dagelijks wisselend menu met hierin uitsluitend producten die harmonieus in lijn zijn met het seizoen. Dit menu is ook vegetarisch te bestellen. Graag lichten wij dit menu aan u toe.

€ 35,00 2 gangen lunch
€ 42,50 3 gangen lunch
€ 45,00 3 gangen diner
€ 52,50 4 gangen diner

Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten kan er een supplement worden berekend. Wij houden rekening met speciale eet- of dieetwensen en vernemen die graag op voorhand. Allergenen menukaart is op aanvraag beschikbaar

Genoemde omschrijvingen en bedragen onder voorbehoud van tekstwijzigingen en -fouten.