A LA CARTE m.i.v. 05-06-2021

Voorgerechten

€ 25,00 Krokant gebakken buikspek met bereidingen v langoustines, rabarber, gelei trappistenbier, furikake
€ 25,00 Tartelette van paling en doperwten met gel van limoen en vinaigrette van karnemelk
€ 24,50 Steak tartaar van ossenhaas met frisse tafelzuren en schuim van miso en mosterd
€ 32,50 Les trois délices de foie gras d’oie, 3 bereidingen van ganzenlever
€ 28,50 6 Gillardeau oesters met citroen en frambozenazijn

Tussengerechten

€ 19,50 Klassiek Franse bisque met Cognac-room, venkel en Hollandse garnalen
€ 27,50 Krokant gebakken kalfszwezerik met gerookte kruiden mousseline en saus van Madeira

Hoofdgerechten

€ 35,00 Geconfijte makreel met 1/2 Canner-kreeft, verveine-olie en witte wijn beurre-blanc
€ 35,00 Gebraden medaillons van zeeduivel geserveerd met dun gesneden runderpastrami en saus Café de Paris
€ 35,00 Op karkas gebraden Anjou duif met zacht gegaarde shortrib en saus van Balsamico
€ 35,00 Gebraden tournedos met schuim van eendenlever, verse zomertruffel en rode wijnsaus

Nagerechten

€ 14,50 Hollandse Aardbeien Romanoff | vanille ijs
€ 16,50 Kaasassortiment (5)

MENU DU CHEF

Dagelijks wisselend menu met hierin uitsluitend producten die harmonieus in lijn zijn met het seizoen. Dit menu is ook vegetarisch te bestellen. Graag lichten wij dit menu aan tafel toe.

€ 50,00 3 gangen lunch
€ 57,50 4 gangen lunch
€ 50,00 3 gangen diner
€ 57,50 4 gangen diner

Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten kan een supplement worden berekend.  Wij houden rekening met speciale eet- of dieetwensen en vernemen die graag op voorhand. Allergenen menukaart is op aanvraag beschikbaar

Genoemde omschrijvingen en bedragen onder voorbehoud van tekstwijzigingen en -fouten.