A LA CARTE 

Voorgerechten

€ 25,00 Ceviche van coquille met een schuim van passievrucht en saus van mosselen
€ 19,50 Ballotine van licht gepekelde zalm, wortel structuren, crème van dille en Dashi boter
€ 24,50 Steak tartaar van ossenhaas met frisse tafelzuren en schuim van miso en mosterd
€ 32,50 Marbré van ganzenlever, sorbet van vijgen en balsamico, rode biet en geraspte chocolade 
€ 28,50 Half dozijn Gillardeau oesters met citroen en frambozenazijn

Tussengerechten

€ 19,50 Klassiek Franse bisque met garnalen en cognac-room
€ 27,50 Krokant gebakken kalfszwezerik met gnocchi en Madeira saus 
€ 19,50 Slow escargots, gerookte aardappel met merg, krokante cepes en zwarte knoflook beurre blanc 

Hoofdgerechten

€ 32,50 Op karkas gebraden wilde eend, gegrilde rundersukade, crème van dahl en jus van gedroogde abrikoos 
€ 29,50 Gerookte kalfsentrecote, compote van wortel, tandoori crème en Bordelaise saus
€ 31,50 Gebakken grietfilet met pata negra, paddenstoelen duxelles, krokante shiso en witte wijn beurre blanc
€ 35,00 Gebraden tournedos met gebakken eendenlever en rode wijnsaus met truffel
€ 29,50 Op de huid gebakken rode poon, ravioli gevuld met rivierkreeft, Tom Kha Kai en saus van citrus en sereh

Nagerechten

€ 14,50 Dessert Menu du Chef
€ 14,50 Bombe chocolade | ganzenlevermousse | chocolade ijs
€ 14,50 Passievrucht | Tonkaboon | krokant sesam
€ 16,50 Kaasassortiment (5)

MENU DU CHEF

Dagelijks wisselend menu met hierin uitsluitend producten die harmonieus in lijn zijn met het seizoen. Dit menu is ook vegetarisch te bestellen. Graag lichten wij dit menu aan tafel toe.

€ 50,00 3 gangen lunch
€ 57,50 4 gangen lunch
€ 50,00 3 gangen diner
€ 57,50 4 gangen diner

Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten kan een supplement worden berekend.  Wij houden rekening met speciale eet- of dieetwensen en vernemen die graag op voorhand. Allergenen menukaart is op aanvraag beschikbaar

Genoemde omschrijvingen en bedragen onder voorbehoud van tekstwijzigingen en -fouten.