A LA CARTE

Voorgerechten

€ 27,50 Halve Canadese kreeft met saffraanrijst, basilicum en geitenkaas
€ 19,50 Ceviche van wilde zeebaars en venkel met lichte tomatenbouillon
€ 21,00 Steak tartaar van kalfshaas met gebakken coquille en piccalilly

Tussengerechten

€ 17,50 Klassiek Franse bisque met Cognacroom
€ 24,00 Duet van krokante kalfszwezerik & gebakken langoustines

 

Hoofdgerechten vis

€ 27,50 Rode mulfilet met verse tortellini gevuld met gamba’s en beurre-blanc van biet
€ 28,50 Gestoomde grietfilet met gerookte zalm en sauce Hollandaise

 

Hoofdgerechten vlees

€ 32,50 Gebraden Anjou duif met zacht gegaarde rundersukade en saus van zoethout
€ 28,00 Rosé gebraden lamsrugfilet met saus van Marsala en munt
€ 29,50 Medaillon van kalfshaas geserveerd met gebakken eendenlever en saus van Port

 

SPECIALITEITEN

Voorgerechten

€ 19,50 Huisgerookte zalm met uitgebakken mosterd en crème van avocado
€ 24,50 6 Gillardeau oesters met citroen en frambozenazijn
€ 26,50 Les trois délices de foie gras d’oie, 3 bereidingen van ganzenlever

 

Hoofdgerechten

€ 42,00 Hele Canadese kreeft gegratineerd met truffelboter
€ 29,50 Gegrilde runderentrecôte, beurre Café de Paris en rode wijnsaus

 

Nagerechten

€ 12,50 Koffie parfait, butterscotch, frambozen, kruidnagel
€ 12,50 Bombe, pure chocolade, mandarijn, dragon, yoghurt
€ 12,50 Witte chocolade, amandelpraliné, curry, appelsorbet
€ 14,50 Kaasassortiment (5)

MENU DU CHEF

Dagelijks wisselend menu met hierin uitsluitend producten die harmonieus in lijn zijn met het seizoen. Dit menu is ook vegetarisch te bestellen. Graag lichten wij dit menu aan u toe.

€ 29,50 2 gangen lunch
€ 37,50 3 gangen lunch
€ 42,50 3 gangen diner
€ 49,50 4 gangen diner

Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten kan er een supplement worden berekend. Wij houden rekening met speciale eet- of dieetwensen en vernemen die graag op voorhand. Allergenen menukaart is op aanvraag beschikbaar

Genoemde omschrijvingen en bedragen onder voorbehoud van tekstwijzigingen en -fouten.