À la carte

Voorgerechten

€ 19,50 Huis gerookte zalm, mierikswortel , komkommer, kuit
€ 23,50 Steak tartaar, dooier, truffel
€ 26,50 Half dozijn Gillardeau oesters, citroen, frambozenazijn
€ 28,50 Les trois délices de foie gras d’oie (3 bereidingen van ganzenlever)

Tussengerechten

€ 19,50 Ossenstaartsoep, reypenaer soesjes
€ 27,50 Zwezerik, tarte tatin van ui, sjalot, look

Hoofdgerechten vis

€ 27,50 Coquille à la Veronique
€ 32,50 Schol, courgette, lavas, bospeen

Hoofdgerechten vlees

€ 35,50 Eend, biet, cacao, panforte, knolselderij
€ 39,50 Tournedos, aardappel, ratatouille, zure room

Nagerechten

€ 14,50 Lemon pie, merengue, amandel
€ 16,50 Bloedsinaasappelcake, mascarpone, Thaise basilicum
€ 17,50 Moelleux chocolade, banaan, kokos
€ 19,50 Assortiment Europese kazen

Gerechten uit ons a la carte menu kunt u bestellen tot en met 6 personen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en service waarborgen die u van ons gewend bent. Bij een reservering van 6 personen of meer serveren wij een vast gesteld menu.

Menu du chef

Het ‘Menu du Chef’ is een verrassend drie- of vier gangen menu, dat regelmatig wisselt in lijn met de seizoenen. Wij verrassen u graag! Omdat wij met verse seizoensproducten werken wijzigen onze gerechten regelmatig.

Als u speciale eet- of dieetwensen heeft, vernemen wij die graag op voorhand.

Allergenen informatie is op aanvraag beschikbaar.

Business Lunch Special

Wij zijn wo/zo vanaf 12.00 uur open en ontvangen u en uw relaties graag om te genieten van traditionele gerechten die met klasse geserveerd worden.

Heerlijk dineren maar tegelijkertijd rekening houden met uw agenda?

Voor €49,50 kunt u genieten van een 2-gangen lunch en koffieservies ter afsluiting.

Alle genoemde omschrijvingen en bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en mogelijke fouten.

Reserveren