Over het restaurant

In ons à la carte restaurant serveren wij klassieke gerechten uit de verfijnde Franse keuken.

Restaurant Allemansgeest ligt verscholen tussen landerijen op een unieke locatie aan de Vliet. Vanaf het terras of vanachter glas is het hier dan ook ultiem genieten.

Het restaurant heeft een warme, intieme sfeer en op de kaart vind u met name klassieke gerechten uit de verfijnde keuken. Naast het à la carte restaurant, de serre en de private dining room de historische opkamer, beschikt Allemansgeest ook over een tuinzaal. Het restaurant is daarmee niet alleen geschikt voor lunches en diners, maar ook voor bruiloften, partijen en recepties voor gezelschappen tot 200 personen. Daarbij is Restaurant Allemansgeest een officiële trouwlocatie, waar u in het huwelijk kunt treden.

Eind 2012 is Allemansgeest overgenomen door Francis Borsje. Hij heeft het restaurant geheel gemoderniseerd, gerestyled en voorzien van nieuw meubilair. Ook is er een nieuwe bar met loungemogelijkheden gerealiseerd, waardoor het geheel een tijdloze en sfeervolle uitstraling heeft gekregen. Aan het uiterlijk van het monument is uiteraard niets veranderd. Wel is er een ruime aanlegmogelijkheid voor pleziervaartuigen gerealiseerd en zijn de terrassen vernieuwd en vergroot en is een Orangerie gebouwd.

De openingstijden zijn uitgebreid. Lunch op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 14.30 en Diner van dinsdag t/m zondag van 18.00 tot 21.30 uur.