17 juni Varend Tafelen

Culinair genieten langs de Vliet

 

Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert de Ronde Tafel 91 Voorschoten - Leidschendam (RT91) een culinair evenement voor het goede doel. Dit jaar is het de tweede editie van dit nieuwe culinaire evenement. Het idee van het Varend Tafelen event is ongewijzigd ten opzichte van de voorgaande editie in 2015. Dit jaar gaan de opbrengsten naar Stichting Maaltijd voor een kind.

Met uw eigen sloep, of als gast in een andere sloep, vaart u naar Restaurant Allemansgeest, Restaurant De Knip en Waterfront Vlietland voor een heerlijk gerecht en bijpassend drankje.

Bij aanmelden verplicht u zich zelf voor het aantal gasten inclusief uzelf het bedrag over te maken aan de RT 91 VT2017. Met een eigen boot is dat €75,- per persoon, zonder een eigen boot €85,- per persoon. Pas wanneer RT91 het totaalbedrag heeft ontvangen, bent u officieel verzekerd van deelname aan het event Varend Tafelen 2017.

Voor de 2017 editie heeft Rabobank Den Haag toegezegd hoofdsponsor te zijn. Indien u interesse heeft in een sponsor pakket voor uw onderneming, raden wij u aan contact op te nemen met RT91. Uiteraard bent u vrij om dit eventueel te koppelen aan een bedrijfsuitje of klanten-event.

Alvast tot ziens op 17 juni!